НОВОСТИБиди модерен - селектирај паметно - Општина Виница

Еко-Пак Хит ДОО Кочани ја спроведе едукативната кампања Биди модерен-селектирај паметно во основните училишта и детската градинка на територијата на општина Виница...... повеќе


Деловна соработка Еко-Пак Хит и Клуб за планинарски спортови Москито 2015 Кочани

Со цел активно да делуваат во јакнење на конкурентното деловно опкружување, благосостојба и просперитет, на тој начин што ќе ги насочат своите напори кон поттикнување и афирмација на областите од заеднички интерес...... повеќе


Ден на планетата Земја 22.04.2016 година

Првпат Светскиот ден на планетата Земја е одбележан на 22 април 1970-та година во САД, а од 1992 година и во целиот свет. Денес го одбележуваат повеќе од 175 држави......... повеќе


Соработка Еко-Пак Хит и Карате Клуб Кочани

Друштвото за управување со пакување и отпад од пакување Еко-Пак Хит ДОО Кочани во текот на 2016 година се јавува како покровител на Карате Клуб Кочани од Кочани........ повеќе


Новогодишни пакетчиња во Малина Попиванова-Кочани 22.12.2015

Четврта година по ред компанијата „Еко-Пак Хит“ од Кочани во пресрет на претстојните Новогодишни празници....... повеќе


Биди модерен-селектирај паметно во општина Зрновци

Еко-Пак Хит ДОО Кочани ја спроведе едукативната кампања Биди модерен-селектирај паметно во основното училиште на територијата на општина Зрновци...... повеќе


Биди модерен-селектирај паметно во општина Чешиново-Облешево

Еко-Пак Хит ДОО Кочани ја спроведе едукативната кампања Биди модерен-селектирај паметно во основните училишта и детската градинка на територијата на општина Чешиново-Облешево...... повеќе


Саем за вработување Кочани 21.10.2015 година

Еко-Пак Хит ДОО Кочани учествуваше на Саемот за вработување, одржан во салата на ОУ "Никола Карев" во Кочани, во организација на "Агенцијата за вработување........ повеќе


Соработка Еко-Пак Хит и Авто Петрол 13.08.2015 година

Компанијата за управување со пакување и отпад од пакување ЕКО-ПАК ХИТ ДОО Кочани ја продолжува соработката со компаниите од регионот......... повеќе


Донација за Општина Кочани 04.06.2015 година

ЕКО-ПАК ХИТ ДОО Кочани како компанија која се занимава со управување со пакување и отпад од пакување се должни да воспостават интегриран систем за разделно собирање на отпадот од пакување........ повеќе


Еко-акција на релацијата Кочани-Брана Градче 04.05.2015 година

Во организација на „Еко-Пак Хит“ ДОО и Општина Кочани, а во соработка со еко одборите на основните и средните училишта во Кочани ........ повеќе


Биди модерен-селектирај паметно во општина Кочани

Еко-Пак Хит ДОО Кочани ја спроведе едукативната кампања Биди модерен-селектирај паметно во основните училишта и четирите клона при детската градинка на територијата на општина Кочани...... повеќе


Донации во Општините Зрновци и Чешиново-Облешево

Пред просториите на Општина Зрновци и Општина Чешиново-Облешево компанијата „Еко-Пак Хит“ ДОО Кочани оствари ........ повеќе


Донации во ОУ Малина Поп Иванова Кочани

Компанијата за управување со пакување и отпад од пакување ЕКО-ПАК ХИТ ДОО Кочани го посети Основното Училиште Малина Поп Иванова од Кочани при што оствари две донации .......... повеќе


Донација во Општина Пехчево

На ден 10.12.2014 година во Општина Пехчево е извршено примопредавање на 6 нови садови за селекција на отпад,.......... повеќе


Донација во Општина Виница

Друштвото за управување со пакување и отпад од пакување ЕКО-ПАК ХИТ ДОО Кочани со донација вредна 200 000,00 денари.......... повеќе


Донација во Општина Берово

Донација вредна 400 илјади денари од компанијата ЕКО-ПАК ХИТ ДОО Кочани за Општина Берово ......... повеќе


Македонија без отпад 2014

Друштвото за управување со пакување и отпад од пакување „ЕКО-ПАК ХИТ“ ДОО Кочани ја подржа големата национална еко-акција „Македонија без отпад 2014“ ......... повеќе


Постари објави

 

Еко-Пак Хит донираше маици за кочанските комуналци


Собир на претставници од комуналните претпријатија


ЕКО-ПАК ХИТ со донации во месец март


Донација во Општина Делчево


Еко-Пак Хит ги брендираше возилата за собирање комунален отпад


Новогодишни пакетчиња за децата со посебни потреби во Македонска Каменица


Новогодишни пакетчиња за децата со посебни потреби во Делчево


Работна средба за унапредување на ЗУПОП


Македонија без отпад 2013


Резултати од награден конкурс - Модна ревија 2013


Новогодишен конкурс од ЕКО-ПАК ХИТ


Донација од ЕКО-ПАК ХИТ


Известување во врска со имплементацијата на Законот за управување со пакување и отпад од пакување


Мислење од Министерството за животна средина и просторно планирање


Свечено доделување на лиценцата за управување со отпад од пакување


ЕКО-ПАК ХИТ ја доби лиценцата за управување со отпад од пакување