КОНТАКТ

Просториите на фирмата во Кочани се наоѓаат на ул.Скопска бб.

 

За повеќе информации јавете се на:

070 213 761 Сашо Крстов, Управител
077 501 761 Биљана Митева, Менаџер

  или контактирајте нè на: info@ekopakhit.com.mk  или FB

Вработување